Hyldesalg

På denne side, kan du få et ufiltreret indblik i vores mange lækre varer, som vi sælger igennem hyldesalg i butikken. Det vil sige at alle varer er sat tilsalg igennem os, men af andre loppe-entusiaster, der selv vælger, hvad de vil sælge og prisen på varen. Vores eneste krav er blot standarten. Vi ønsker netop at butikken skal bugne af kvalitets loppefund og antikviteter, der søger nye hjem.

Nu spørger du måske dig selv, hvad er “kvalitets loppefund” så for jer?

Det er et super svært spørgsmål, da alle ting kan have forskellig værdi, alt efter, hvem der er den potentielle køber såvel som sælger. Vi har dog sat nogle rammer op for vores hyldesalg, der gør det nemmere for dig at navigere i, og hvis du kommer i tvivl så spørg endelig. Tryk på linket herunder for at læse mere:

Rart-at-vide

Ønsker du at reservere en hylde til dine varer så tag kontakt til os her: kontakt@samlerhusetikast.dk eller på telefon 60 66 74 42

Vi glæder os til at se nærmere på dine varer og tage en snak med dig om, hvordan dine varer skal præsenteres og repræsenterer sig bedst muligt. I 2020 har vi ingen hyldeleje, men kun 20% i kommision af dit salg.

Nye varer. Bryggeri souvenir.
Bjørn Nørgaard, Herkules, Litografi signeret og dateret 96 – no. 18/100, Lys mål 82×122 cm