I Butikken

Butikken

Her finder du de fire søjler, der understøtter fundamentet i butikken Samlerhuset. Det er fire underkategorier,
som vi har valgt at dele huset ind i, for at tydeliggøre hvad Samlerhuset er for en størrelse; vi har nemlig
meget at byde på. På disse sider kan du gå på opdagelse i vores hyldesalg og faste mærker, læse om vores kunstnere og blive klogere på vores museumsdel. God fornøjelse!”Du kan klikke dig ind via disse links eller via menuen:

HYLDESALG
Her kan du danne dig et umiddelbart indtryk af, hvad vi har til salg i vores hyldesalgs-afdeling. Vi tager dog forbehold for eventuelt solgte varer.

KUNSTNERE I HUSET
Kunst, kreativitet og kulturen her omkring, står vores hjerter nært, og derfor er det naturligvis også på sin plads at få præsenteret ansigterne bag de inspirerende kreationer, vi har i huset.

MÆRKER

Ligesom vi i vores egne hjem opnår det helt rigtige udtryk der afspejler os, ved at kombinere nyt, gammelt, maskinlavet og håndlavet, har vi altså også valgt at tage nogle fede mærker ind, der kan være med til at vise, hvordan de forskellige varer netop kan spille sammen.

MUSEUM

Det var her det hele startede. Allan, ejeren af Samlerhuset har Danmarks største flaskesamling. Når du besøger samlerhuset, kan du derfor gå en tur rundt langs væggen, her vil du finde gamle flasker med bynavne linet op lige fra Assens til Aalborg.