Kunstnere i huset

Her kan du læse om de kunstnere som udstiller i Samlerhuset. Vi holder meget af vores lokale kunstnere, og hos os har de et unikt udstillingsvindue. Kreativiteten er høj, og der er helt sikkert noget som vil pynte i dit hjem. Kig forbi.

Kunst, kreativitet og kulturen her omkring, står vores hjerter nært, og derfor er det naturligvis også på sin plads, at få præsenteret ansigterne bag de inspirerende kreationer vi har i huset.

Anette Zimmerlund – Zimmerlund Kunst.

Anette er en fantastisk dygtig lokal kunstmaler fra Ikast. Hun er super inspirerende. Hendes farver og motiver er helt igennem velkomponerede og smukt sammensat.

Se mere af Zimmerlund Kunst her:
www.zimmerlundkunst.dk



Kunstnere

Lisa Haulrik

Det skal ses. Nogle kalder det pixel-kunst og andre kalder det perlebilleder. Ofte sammenlignes Hammaperlen med en børneaktivitet, men Lisa har taget det til helt nye højder, med sine store hypnotiserende billeder.

Kunstnere

Just Rex

Skaber smykker, blandt andet med vedhæng af rosenkvarts, farvede krystaller og amatyst. Herudover finder du også tørrede blomster dekorationer, strikket børnetøj, huer, pandebånd og meget andet af samme mærke.